Hem 5 Bloggen 5 Kulturmatfestival i trädgården

Annons

Kulturmatfestival i trädgården

aug 1, 2024 | Bloggen

Välkommen till en kulturmatfestival i trädgården med fingerfood och musik från hela världen! På lördag den 10 augusti 2024 mellan kl. 16:00 och 20:00 bjuder Kulturodling in till en härlig sommarkväll vid Lövsund.

Lokala kockar och matproducenter bjuder in att smaka rätter från sina hemländer såsom Afghanistan, Pakistan, Argentina, Italien och såklart även Sverige. Njut av den härliga stämningen i trädgården och upptäck nya smakupplevelser och musikaliska toner, även de från hela världen.

Gårdsbutiken håller öppet under hela kvällen där du kan handla grönsaker, örter och blommor från kulturarvssorter, förädlade produkter och hantverk. Passa på att stödja lokala producenter och ta med dig hem några av trädgårdens delikatesser.

Tid och datum:Lördag 10 augusti 2024, kl. 16:00 – 20:00

Plats: Lövsund, Nyköping

Kulturmatfestivalen arrangeras av Kulturodling i samarbete med bland annat Yalla Nyköping, Coles Nordic & Emil odlar på Ösvreta, Lau Pinna med flera.

För mer information och eventuella uppdateringar, besök Kulturodling på Instagram.

Vi vill höra om dina VVS-erfarenheter!

Dela dina erfarenheter och tankar om VVS-arbeten i vårt korta formulär. Din feedback hjälper oss att utveckla bättre tips och tjänster.

Svara på enkäten här!

Städtips för alla säsonger: Hemstädning och professionell städhjälp

Upptäck säsongsbaserade städtips och lär dig hur du bäst håller ditt hem här i Nyköping fräscht året runt. Oavsett om det är dags för vårstädning, vinterstädning eller att förbereda hemmet inför hösten, erbjuder vi råd om när det kan vara klokt att anlita en professionell städfirma. Läs om rut-avdrag, hållbar städning och hur städhjälp har blivit allt mer accepterat i dagens samhälle.

Jonatan Unge – Solo: En kväll med humor i Nyköping

Missa inte chansen att uppleva Jonatan Unge live på scenen i Nyköping. En av Sveriges mest hyllade komiker bjuder på en kväll fylld med skarp humor och kvicka kommentarer. Perfekt för alla som älskar standup!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!