Hem 5 Bloggen 5 Näringslivsdagen 2024 – Framtiden för Näringslivet i Nyköping och Oxelösund

Annons

Näringslivsdagen 2024 – Framtiden för Näringslivet i Nyköping och Oxelösund

feb 10, 2024 | Bloggen, Företagsinformation

Nyköping och Oxelösund står i rampljuset den kommande Näringslivsdagen och Näringslivsgalan 2024, under temat ”Nyköping & Oxelösund i Världen”. Detta prestigefyllda evenemang, en kraftsamling av Företagarna Nyköping Oxelösund i samarbete med de lokala kommunerna, är en hyllning till vårt dynamiska näringsliv.

Med fokus på det lokala näringslivets styrkor och potentialen i dess globala räckvidd, är dagen ett tillfälle för företagare att knyta kontakter, dela kunskaper och bli inspirerade. Nyköpings och Oxelösunds strategiska läge, med närhet till E4 och Skavsta flygplats, samt deras band till Stockholm, erbjuder obegränsade möjligheter för både lokala och internationella ambitioner.

Näringslivsdagen, som äger rum från kl. 08.30 till 15.00 på flera platser som Culturum och Stora Torget, bjuder på en rad inspirerande föreläsningar. Höjdpunkter inkluderar talare som ekonomiprofessorn och lyckoforskaren Micael Dahlén, försäljningsexperten Mikael Arndt, och Sara Wimmercranz, en framstående techinvesterare och grundare av Footway.

Kvällen fortsätter med den storslagna Näringslivsgalan i A-hallen, Rosvalla Arenor, från 17.30. Gäster kan njuta av en trerätters middag, underhållning och prisutdelningar, allt under ledning av konferencieren Felix Andersson.

Läs mer om eventet och boka din biljett

Vi vill höra om dina VVS-erfarenheter!

Dela dina erfarenheter och tankar om VVS-arbeten i vårt korta formulär. Din feedback hjälper oss att utveckla bättre tips och tjänster.

Svara på enkäten här!

Städtips för alla säsonger: Hemstädning och professionell städhjälp

Upptäck säsongsbaserade städtips och lär dig hur du bäst håller ditt hem här i Nyköping fräscht året runt. Oavsett om det är dags för vårstädning, vinterstädning eller att förbereda hemmet inför hösten, erbjuder vi råd om när det kan vara klokt att anlita en professionell städfirma. Läs om rut-avdrag, hållbar städning och hur städhjälp har blivit allt mer accepterat i dagens samhälle.

Jonatan Unge – Solo: En kväll med humor i Nyköping

Missa inte chansen att uppleva Jonatan Unge live på scenen i Nyköping. En av Sveriges mest hyllade komiker bjuder på en kväll fylld med skarp humor och kvicka kommentarer. Perfekt för alla som älskar standup!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!