Hem 5 Bloggen 5 Nyköpings elever i åk 8 får möjlighet att prova på arbetslivet

Annons

Nyköpings elever i åk 8 får möjlighet att prova på arbetslivet

apr 19, 2023 | Bloggen

Nyköpings kommun erbjuder elever i åk 8 en möjlighet att ta del av yrkeslivet genom att erbjuda praktikperioder på olika arbetsplatser under minst en vecka. Genom detta får eleverna en försmak på hur arbetslivet ser ut och fungerar i olika branscher, samtidigt som de skaffar sig kunskap inför arbetslivet och framtida studie- och yrkesval. Företagare och ansvariga för arbetsplatser och föreningar i Nyköpings kommun uppmanas att registrera sig i den digitala plattformen för att ta emot PRAO-elever och bidra till den framtida kompetensförsörjningen.

Läs mer information och hitta länkar till den digitala plattformen

Vi vill höra om dina VVS-erfarenheter!

Dela dina erfarenheter och tankar om VVS-arbeten i vårt korta formulär. Din feedback hjälper oss att utveckla bättre tips och tjänster.

Svara på enkäten här!

Städtips för alla säsonger: Hemstädning och professionell städhjälp

Upptäck säsongsbaserade städtips och lär dig hur du bäst håller ditt hem här i Nyköping fräscht året runt. Oavsett om det är dags för vårstädning, vinterstädning eller att förbereda hemmet inför hösten, erbjuder vi råd om när det kan vara klokt att anlita en professionell städfirma. Läs om rut-avdrag, hållbar städning och hur städhjälp har blivit allt mer accepterat i dagens samhälle.

Jonatan Unge – Solo: En kväll med humor i Nyköping

Missa inte chansen att uppleva Jonatan Unge live på scenen i Nyköping. En av Sveriges mest hyllade komiker bjuder på en kväll fylld med skarp humor och kvicka kommentarer. Perfekt för alla som älskar standup!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!